Chocolade maken

Er is natuurlijk een heleboel besproken die dag. Deel daarvan is op papier vastgelegd. Deel op foto en video en een deel hangt nog in de lucht. Dit beweegt zich tussen de regels door en in de hoofden van de deelnemers van afgelopen vrijdag.


We willen het ‘dit’ vangen, uitkristalliseren en de waarde ervan zichtbaar en voelbaar maken. De komende dagen ben ik, naast het tweaken van de site en de part-up omgeving, hier chocolade van aan het maken, ik hou van chocolade. Ik ben verslaafd aan chocolade.

Van elk formulier maak ik een digitale foto die ik dan opstuur naar de persoon die het geschreven heb. In de eerste plaats bedoeld als persoonlijk archief maar gelijk daarna om ook te vragen of er nog aanvullingen zijn. Nieuwe inzichten en of er al daad bij het woord wordt gevoegd en wat voor hulp daar eventueel bij nodig is in welke vorm dan ook.

Al onze ideeën, plannen en projecten willen we deel maken van het collectief. Samen weten we meer dan één. Samen kunnen we op elkaars schouders staan. Samen zwemmen we makkelijker tegen de stroom op en kunnen we elkaar wanneer het moet op sleeptouw nemen. Samen naar een hoger, rijker en impactvol niveau. Soms met een opmerking, tip of contact. Soms door samen de handen uit de mouwen te steken.

Want hoe meer van onze dromen werkelijkheid worden hoe eerder we de mensen die we willen raken raken. Het verschil en de kanteling mogelijk maken. Over een paar dagen staat het allemaal op de “Wordt vervolgd…” part-up. Doe en denk mee hoe we hier gezamenlijk gevolg aan geven.

Erik

Op weg naar een betere wereld door mensen te helpen en liefst het onmogelijke mogelijk te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *